Zakelijk

Ook voor de zakelijke markt zijn we uw partner. Voor zowel grote als kleine bedrijven. Wij denken graag met uw mee over de invulling van uw brood en banket producten elke dag vers en optijd geleverd. Wij laten onze creativiteit de vrije loop en komen tot de lekkerste en best passende oplossing met een scherpe prijstelling.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Bedrijfscatering

Wij leveren zowel dagvers brood als voorgebakken brood om nog even een paar minuten af te bakken. Zo kunt u gedurende de hele dag vers brood presenteren. Wij denken graag met u mee over de invulling van brood & banket producten binnen uw foodconcept. Elke dag vers en op tijd geleverd!

Eventcatering

Eventcatering is vaak catering op maat. Wij laten onze creativiteit de vrije loop en komen tot de lekkerste en best passende oplossing met een scherpe prijsstelling.

Zorginstellingen

Productkwaliteit en voedselveiligheid zijn in elke branche belangrijk, maar zorginstellingen stellen er nog hogere eisen aan. Sinds 2014 zijn wij FSSC 22000 gecertificeerd en voldoen wij aan de verwachtingen en eisen van de zorgindustrie. Wij kunnen onze producten mono of duo verpakken om uw patiƫnten of bewoners makkelijk en hygiƫnisch te voorzien van heerlijke brood & banketproducten.

Hotellerie

Het ontbijt is een belangrijk onderdeel voor uw gasten tijdens hun verblijf in uw hotel. Nog voor het kwieken van de dag heeft u uw brood in huis om uw gasten te kunnen verwennen. Diezelfde nacht gebakken, verser kan niet! Laat uw gasten ook smullen van ons uitgebreide High Tea assortiment of een met liefde gemaakt gebakje voor bij de koffie.

Horeca

Een smaakvol gebakje voor bij de koffie, heerlijke zoetigheden voor bij de High Tea, hartige snacks voor bij de borrel, een groot assortiment buffet- en tafelbroden, een vers croissantje voor bij het ontbijt, de lekkerste broodjes voor tijdens de lunch, de mooiste fototaart voor tijdens het feestje… Iedere dag zijn onze ambachtelijke bakkers vol passie aan de slag om uw gasten te verwennen!

Uitvaartzorg

Een kopje koffie met cake is een standaard aanbod tijdens een uitvaart. Tegenwoordig is er steeds meer vraag naar een buffet vol zoete lekkernijen of borrel garnituur. Wij denken graag met u en de nabestaanden mee om een mooi en makkelijk behapbaar assortiment samen te stellen of te voorzien in specifieke wensen van de nabestaanden.